2013 kezdet

A labdarúgás hazánk legnépszerűbb sportja és a világon is ezt a sportot nézik a legtöbben. A focin keresztüli evangelizációt 2013-ban kezdtük egy nyári táborban. Úgy gondoltuk, mivel egy népszerű sportról van szó, sokan fognak hozzánk beiratkozni. Az idő ezt igazolta. Közel 8 év telt el az első rendes edzés óta. 2013 szeptember elején 6 gyermek vett részt az első edzésen. "

A programunkat, amiben a gyerekeket a sport szeretetére, a tisztességes küzdésre és alapvető keresztény értékekre tanítjuk, Diósdon indítottuk el. 2014 szeptemberében együttműködést kötöttünk a Nagytétényi SE-vel. Az együttműködés célja az volt, hogy a budapesti sportegyesületben újból népszerű legyen az utánpótlás labdarúgás, ami azelőtt évekig hiányzott

Nagyon hamar, tulajdonképpen a semmiből 70 gyermeket tömörítő utánpótlás “műhely” lett a Kohász pályán. A munkánkat Isten megáldotta mert mára már több korosztálynál folyik a munka. A különböző korosztályok rendszeres edzése és versenyeztetése mellett, nyári táborokat és családi rendezvényeket szervezünk. Jelenleg a következő korosztályoknak szervezünk edzéseket:

U7, U9, U11, U13, U15